nieuws

studio stoen is

Dit geldt zowel voor de aanpak van ontwerpprojecten als voor de producten die de uitkomst daarvan zijn. De aanpak en samenwerking met de opdrachtgever is helder, praktisch en persoonlijk. De producten zijn begrijpelijk, duidelijk en ontworpen met de gebruiker in zijn context als middelpunt.

studio stoen is gespecialiseerd in het ontwerpproces met de gebruiker in zijn omgeving als uitgangspunt. In het proces is studio stoen inzetbaar vanaf de strategische fase tot aan de engineeringsfase.

 

werkzaamheden studio stoen

Voor specifieke werkzaamheden zoals bijvoorbeeld modelmaken & grafisch ontwerp of meer mankracht heeft studio stoen een uitgebreid netwerk van professionals. Voor meer informatie, kunt u altijd contact opnemen met studio stoen.

studio stoen biedt

studio stoen is opgericht door Jeroen Harthoorn. Na een succesvolle loopbaan als edelsmid en sieradenontwerper is Jeroen in 2005 afgestudeerd als Industrieel Ontwerper aan de TUDelft, in de richting Integrated Product Design. Na een jaar freelance-werk voor verschillende ontwerpbureaus en bedrijven in Nederland heeft Jeroen 3 jaar als allround ontwerper professional bij Pilots product design in Amsterdam gewerkt. Bij dit gerenommeerde bureau heeft hij voor verschillende klanten concepten ontwikkeld, producten vormgegeven en geengineerd in nauwe samenwerking met opdrachtgevers, andere ontwerpers en producenten. Meer info

 

 

nieuws
projecten
stoen
inspiratie
contact
linkedin
twitter
inspiratie
contact
home